Opět spolu!!!

Konečně opět v plném proudu, bez omezení, probíhají tréninky venku!

Snad  se už nevrátíme zpět k online přenosům, ne že by mě to nebavilo, ale vidět vás je pro mě  to nejvíc. Myslím a vím, že jste zůstali v kondici, protože ten kdo chce, hledá způsoby a  kdo nechce, hledá důvody. Takže většina jste online tréninků využili jak se patří a čas vám dovolil. Já vám za to mockrát děkuji tady takhle veřejně. Vaše účast byla pro mne opravdu psychická, ale i finanční podpora . Také díky svému muži, jelikož bez něj by to nešlo a ani nebylo, protože technika není můj úplně dobrý kamarád. Těším se na další živé cvičení s vámi a třeba smrkneme i nějaký ten sportovní víkend u nás v horách, myslím že už 5.ročník 🙂

Dne 1.6.2021 oslaví cvičení za kočárem 6 let a já budu ráda, když se sejdeme v hojném počtu na hřišti u Lesní správy a uděláme si zase ten nejbohatší piknik. POUZE PRO CVIČÍCÍ!

Krušňáci mi určitě odpustí, protože si nepamatuji, kdy vůbec vzniklo následovné cvičení pro dospělé bez kočárů ( začínali jsme ve dvou a já tomu nedávala velkou naději, nevěřila jsem, že se mnou bude někdo cvičit venku i v minus 10 stupních).  Dneska vidím, že to smysl má, že jsem se rozhodla správně, protože je nás pěkná hromádka nadšených sportovců a dobrých sportovců. Držme si palce ať jsme všichni zdravý a sportu zdar, nazdaaaar!!!