Otevíráme tento víkend!

Zahájení provozu na Alšovce je naplánované již na tento víkend!

Dnes v noci se podařilo vyrobit chybějící sníh, sjezdovka č.1 je tedy provozu schopná. Malý vlek se v letošní sezóně poprvé rozjede v sobotu 16. 12. 2017 od 9:00. Provozní doba vleků zůstává stejná

9:00 – 16:00. V sobotu pojedeme  i noční lyžování na sjezdovce č.1 od 17:30 do 20:00. Ceny jízdného zůstávají stejné jako v předchozích sezónách.

V provozu bude i půjčovna vybavení a Kiosek U Trolla.

Investice v areálu letos směřovaly zejména k vylepšení bezpečnosti, jak jsme již psali v minulém příspěvku. Čekáme na dodání vymezovacích plůtků s reflexními prvky, aby byly výrazné i při nočním lyžování, ochranné matrace jsou na sjezdovce č.1 již nainstalované. Dále se podařilo zprovoznit odbavovací systém, tím se odlehčí vlekařům od prodeje a kontroly jízdenek a budou se tak plně věnovat přepravovaným osobám.

UPOZORNĚNÍ pro návštěvníky – nově je pokladna umístěná u stání rolby na začátku sjezdovek! Ještě čekáme na dodání nového značení do celého areálu, nezapomeňte si tedy pořídit jízdenky při vstupu do areálu! Za vydání bezkontaktní karty se účtuje 100,- Kč záloha! Jiná možnost jak mít platnou jízdenku není, karta je potřeba i na jednotlivé jízdy. V letošní sezóně přijímáme platby pouze v hotovosti.